Scurtă istorie THE FAMILY BUTCHERS ROMANIA SRL

Când, în 1931, fraţii Hermann şi Ewald Reinert au pus bazele micuţei lor „măcelării private”, în orăşelul Loxten din Westfalia, nici nu visau că aceasta va ajunge să devină un grup internaţional de companii.  Astăzi, grupul Reinert are circa 1.400 de angajaţi în şase puncte de producţie (5 fabrici în Germania și una în România), iar produsele sale sunt exportate în peste 30 de țări.

Unitatea de producție de la Feldioara, Jud. Brașov – H&E Reinert S.R.L. – a fost inaugurată la începutul anului 2007, aceasta fiind prima fabrică pe care producătorul german a deschis-o în afara graniţelor ţării de origine.

Pe parcursul celor 9 ani de când compania H&E Reinert S.R.L. este prezentă pe piața din România a reușit să-și creeze un renume în segmentul mezelurilor premium, consolidat de recunoaşterea consumatorilor. Ca dovadă a aprecierii produselor noastre de către consumatorii români, stau distincțiile „Votat Produsul Anului”*.

Fabrica de la Feldioara este certificată IFS – High Level, standard de calitate privind siguranța alimentară recunoscut de către toți specialiștii europeni din domeniu.

De-a lungul deceniilor, grupul Reinert a ajuns la un numar de cinci fabrici iar în anul 2020, sub conducerea lui Hans-Ewald Reinert, afacerea de familie Reinert a fuzionat cu afacerea de familie Kemper, luând naștere grupul The Family Butchers și devenind al doilea producător de preparate din carne din Germania.