NOUTĂȚI

Salamul de Sibiu la Săptămâna Verde, Berlin

În perioada 20 - 29 ianuarie 2017, peste 380.000 de vizitatori ai celei de-a 91-a expoziție internațională „Săptămâna Verde”, care a avut loc la Berlin, au avut ocazia să guste și să cunoască povestea produsului-vedetă
citește în continuare...

Vânzările de Salam de Sibiu au crescut cu 10% în ultimele opt luni, datorită atestării produsului la nivel european

Vânzările de Salam de Sibiu au crescut cu 10% din martie şi până în prezent, faţă de aceeaşi perioadă din 2015, datorită faptului că România a înregistrat, în luna martie, la nivel european “Salamul de
citește în continuare...

Salamul de Sibiu, promovat la Agra 2016, în Slovenia

Salamul de Sibiu, produs care a obținut la începutul acestui an înregistrarea de Indicație Geografică Protejată (IGP) la nivelul Uniunii Europene, a fost promovat în Slovenia, în cadrul Agra 2016, unul dintre cele mai importante
citește în continuare...

Salamul de Sibiu, promovat la Bruxelles de Ministerul Agriculturii

21 iulie 2016 Salamul de Sibiu, care a obținut la începutul anului înregistrarea ca Indicație Geografică Protejată (IGP) la nivelul UE, a fost promovat la Bruxelles, alături de alte produse tradiționale românești. La evenimentele de
citește în continuare...

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a participat la Bruxelles două evenimente de promovare a produselor alimentare românești

15 iulie 2016 Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a participat la Bruxelles, în 15 şi 18 iulie 2016, la sediul Reprezentanței Permanente a României, la două evenimente de promovare a produselor alimentare românești.
citește în continuare...

Salamul de Sibiu dobândește oficial denumirea de Indicație Geografică Protejată, la 20 de zile de la publicarea anunțului de înregistrare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

10 Martie 2016 Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, îi felicită pe membrii Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu pentru această realizare și îi încurajează pe toți producătorii de produse de calitate să le urmeze exemplul. "Îmi
citește în continuare...

Carmen Gavrilescu, președintele Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu: “Demersul pentru numirea Salamului de Sibiu drept marcă protejată a durat aproape doi ani de zile.”

24 Februarie 2016 București, 24 februarie. Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu anunță procedurile și etapele prin care produsul “Salamul de Sibiu” dobândește denumirea de indicație geografică protejată (IGP) la 20 de zile de la
citește în continuare...