• Scurtă istorie Salsi

    Scurtă istorie Salsi

    Povestea Salamului de Sibiu începe, ca orice poveste, cu „A fost odată”, așadar, a fost odată un italian pe nume Filippo Dozzi. Era un om mândru și harnic, dornic să își facă un rost. Fiind

  • Scurtă istorie SALBAC SA Bacău, o companie AGRICOLA

    Scurtă istorie SALBAC SA Bacău, o companie AGRICOLA

     SALBAC este o companie parte a Grupului AGRICOLA Bacău, grup alcătuit din firme care duc mai departe o tradiție de peste 60 de ani. Grupul AGRICOLA este unul dintre cei mai importanți jucători din agribusiness-ul

  • Scurtă istorie Aldis

    Scurtă istorie Aldis

    Aldis a început ca o afacere de familie în 1990, în Călărași, un oraș situat de-a lungul fluviului Dunărea, cu doar 14 angajați și o capacitate de producție de doar 3 tone de carne procesată

  • Scurtă istorie H&E Reinert România

    Scurtă istorie H&E Reinert România

    Când, în 1931, fraţii Hermann şi Ewald Reinert au pus bazele micuţei lor „măcelării private", în orăşelul Loxten din Westfalia, nici nu visau că aceasta va ajunge să devină un grup internaţional de companii.  Astăzi,

  • Scurtă istorie Scandia Food

    Scurtă istorie Scandia Food

    În aceeași perioadă, Filippo Dozzi a fondat fabrica de salamuri de la Sinaia. Italianul, născut în Frisanco-Udine, a emigrat în România în anul 1885, stabilindu-se împreună cu soția sa la Poiana Țapului. De meserie pietrar, acesta a